'15 kişilik timin görüntüsü de kimlikleri de belirlendi, Kaşıkçı canlı çıkmadı'

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbetine ilişkin tartışmalar sürerken, Kaşıkçı'yı konsolosluk binasına gelerek öldürdüğü ileri sürülen timin görüntülerinin ve kimliklerinin tespit edildiği ileri sürüldü.

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluk binasına girdikten sonra kaybolması sonrası gündeme yeni iddialar gelmeye devam ediyor.

Kaşıkçı'yı konsolosluk binasında öldüren timin görüntülerinin ve kimliklerinin tespit edildiği iddia edildi.

Candaş Tolga Işık, Posta gazetesinde yayımlanan yazısında, "15 kişilik timin görüntüsü de kimlikleri de deşifre edildi" iddiasında bulunurken, "Kaşıkçı konsolosluk binasına giriyor ve canlı çıkamıyor. Bu bilgi kesin. İçeride parçalanıp mı dışarı çıkarıldı yoksa nasıl çıkarıldı bunu konsolosluktaki polis araması ortaya çıkaracak. Ama emniyet kaynaklarına göre kuvvetle muhtemel Kaşıkçı’nın bedeni parçalara ayrılıp çıkarılmış. Aynı şekilde ayın 1’inde gelip 2’sinde Suudi Arabistan’a geri dönen 15 kişilik infaz ekibinin Türkiye’ye giriş-çıkış görüntülerine ulaşıldı. Bu görüntüler üzerinden şahısların tek tek kimlikleri tespit edildi. Kim kimdir, kim kimin korumasıdır, ne görev yapmaktadır bu bilgiler çok yakında açıklanır" ifadelerini kullandı.