VİDEO - Yandaş imam 'hayır' diyenleri 'cehennemlik' ve 'hain' ilan etti!

Referanduma iki hafta kala AKP yandaşı ve din tüccarı bir imam, "hayır" oyu kullanacak yurttaşları "cehennemlik" ve "vatan haini" ilan etti! İmam, "Kim hayır oyu kullanırsa bu milletin evladı olamaz" dedi!

Hangi şehirde ve tarihte çekildiği belli olmayan videoda vaaz veren bir imam, "devletin bekası"nı gerekçe göstererek ve partizanlık yapmadığını savunarak "hayır" oyu verecek yurttaşları "cehennemlik" ve "vatan haini" ilan etti.

Gazeteport'ta yer alan habere göre, din tüccarı imam şunları söyledi:

“Allahu teala, ‘Benim zaatıma uymadıysan sana cehennemi hazırladım’ diyor. Biz de, ‘Hayır’ oyu kullananlara karışmıyoruz ama Allahu tealanın zaatını inkar edenlere cehenem hazırlanmışsa, ‘Hayır’ oyu kullanan insanlar da, burada parti yok, partizanlık yok, devletin bekası var, milletin ve beraberliği var, İslam dinini kıyamete kadar devamı için atalarımızın bize bırakmış olduğu mirası bizden sonrakilere bırakmamız için sorumluluğumuz var.”

Konuşmasında sık sık dini ve milli referanslara atıfta bulunan imam,  “Bu durumda kim ‘hayır’ derse evvela kendine, sonra da vatanına ihanettte bulunur” ifadelerini kullandı.

İmam, "hayır"cıları "vatanı ve milleti satmak"la suçladı ve şu ifadeleri kullandı: 

“Bu insanlar vatan hainleridirler, bilinçli yaparlarsa. Kendi mefnaatlarini vatanından ve milletinden önde gören insansa yine vatana ihanet içerisinde olup kendini bilmeyen bir insanın üç beş kuruş menfaati karşısında vatanını ve milletini satma durumu meydana gelmiş olur. Bir diğer kısım da cehalet çemberi içinde aklını kullanamayıp başkalarının aklına uyup, aklını ona ipotek edip ‘Hayır’cıların peşine takılan insanlara, nefsine hoş gelen insanlara sesleniyorum: aklnıızı başınıza toplayın.”

İŞTE İMAMIN  O SÖZLERİ