VİDEO - Tahir Elçi ve Sezgin Tanrıkulu’nun Meclis Taksi görüntüleri ortaya çıktı

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde 28 Kasım 2015 tarihinde basın açıklaması yaparken, vurularak yaşamını yitiren Baro Başkanı Tahir Elçi'nin, TRT'de yayınlanan 'Meclis Taksi' programı için taksi şoförlüğü yapan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun kullandığı araca bindiği 3 yıl önceki görüntüler ortaya çıktı.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun TRT’nin ‘Meclis Taksi’ programı için İstanbul’da bir taksinin direksiyonuna geçtiği görüntüler ortaya çıktı.

Her hafta bir siyasetçi ile yapılan ‘Meclis Taksi’ programının çekimlerinde taksi direksiyonuna geçen dönemin CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İstanbul’da taksi kullandığı sırada, arkadaşı Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi ile karşılaştı. 2014 yılında çekilen görüntülerde İstanbul’da müşteri almak için caddenin kenarına yanaşan Sezgin Tanrıkulu, aynı noktada taksi bekleyen Tahir Elçi’yi gördü.

İstanbul trafiğinde taksi kullanan Tanrıkulu’nu gören Tahir Elçi’nin şaşkınlığı ve ikili arasındaki sohbet kameralara böyle yansıdı: