Varank: Allah'tan ismimizi vermemiş de Ahmet Hakan'a rezil olmuyoruz

Mustafa Varank tarafından gönderilen bir mailde, "İlk kısımda Facebook örneğini vererek Hasan Karakaya'nın yazısına malzeme de olduk, Allah'tan ismimizi vermemiş de Ahmat Hakan'a rezil olmuyoruz" deniliyor.

Berat Albayrak'ın sızdırılan mailleri arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın danışmanı Mustafa Varank tarafından gönderilen bir mail de bulunuyor.

Varank "Facebook'cuyuz" başlıklı mailde, "İlk kısımda Facebook örneğini vererek Hasan Karakaya'nın yazısına malzeme de olduk, Allah'tan ismimizi vermemiş de Ahmet Hakan'a rezil olmuyoruz" diyor.

Karakaya'nın söz konusu yazısında, "Bir kurmay, "Referandum süreci başlayalı, eşim ve çocuklarımın yüzünü ancak Facebook'tan görebiliyorum" dedi ki, Erdoğan'ın yakın çevresi hep böyle... Tabiî, Başbakan'ın durumu, hepten içler acısı... Bir o mitinge, bir bu mitinge... Televizyon programlarıydı, ziyaretler ve dert dinlemelerdi derken; ne zaman yatar, ne zaman uyur ve ne zaman dinlenir, gerçekten merak ediyorum... Allah, hepsini nazardan korusun..." deniliyor.