TKP'den açıklama: Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıtımızdır

"Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıtımızdır" başlıklı bir açıklama yayımlayan TKP, "bizim Cumhurbaşkanı Erdoğan için, Türkiye'nin zengin patron sınıfı için, uluslararası tekellerin çıkarları için verecek bir damla kanımız yok, bu böyle biline" dedi.

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sözleri üzerine bir açıklama yayımlayan Türkiye Komünist Partisi, "bizim Cumhurbaşkanı Erdoğan için, Türkiye'nin zengin patron sınıfı için, uluslararası tekellerin çıkarları için verecek bir damla kanımız yok, bu böyle biline" dedi.

TKP'nin açıklaması şöyle:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıtımızdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Vatan için, istiklal için, istikbal için akıtılacak çok kanımız var" dedi. AKP'nin 15 yıllık icraatından vatandan, bağımsızlıktan, gelecekten ne anladıklarını fazlasıyla gördük. Ayrıca tarihte sürekli kan akıtmaktan bahseden siyasetçilerin insanlığın başına neler açtığını da... 

Halk sevgisi, yurt sevgisi, adalet ve hak arayışı, gerektiğinde insanın canını ortaya koyduğu ideallerdir. Ancak bizim Cumhurbaşkanı Erdoğan için, Türkiye'nin zengin patron sınıfı için, uluslararası tekellerin çıkarları için verecek bir damla kanımız yok, bu böyle biline.

TKP Merkez Komite