soL'un 10. yılında, 'Dayanışma Setiniz' hazır

soL'u her gün daha iyi bir yayın haline getirmek için biz elimizden geleni yapıyoruz. Okurlarımızın çabasının da bizimkinden aşağı kalmadığının farkındayız. Odakitap internet sitesi ve dayanışma masaları kanalıyla sipariş edebileceğiniz/alabileceğiniz onuncu yıl hatırası, soL'a yapabileceğiniz bir başka katkının da aracı olacak.

Onuncu yaş günümüzde okurlarımız için bir "Dayanışma seti" hazırladık. soL'un bugünlere gelebilmesi zaten sayılamayacak kadar çok insanın emeği, dayanışmasıyla oldu ve soL'u okuyan, haberlerini paylaşan, arkadaşlarına öneren yüzbinlerce okurumuz bu dayanışmanın bir parçası. Bu saydıklarımız olmasaydı soL, ne bu kadar güçlenebilir ne de etkili bir yayın haline gelebilirdi. Bunun farkındayız ve tüm okurlarımıza bir de bu nedenle teşekkür borçluyuz.

İlk defa böyle bir dayanışma kampanyası yapıyoruz. Bu kararı almamızda da bizi teşvik eden yine okurlarımız oldu aslına bakarsanız. soL'un çok sınırlı kaynaklarla çalıştığını bilen ve yaptıklarına kıymet veren dostlarımız “Biz ne yapabiliriz”, “soL'a nasıl katkı sunabiliriz” sorularını bize düzenli olarak iletiyorlar, sağ olsunlar. Biz de bu talepten cesaret alıp, dostlarımızın sayısının hiç de az olmadığına olan güvenimizle, hem okurlarımızla olan ilişkimizi bir adım daha ilerletip bir seferliğine aradan ekranı çıkarmak, onlara dokunabilmek ve bizden bir hediye göndermek hem de soL'a katkı koymak isteyenlere bir olanak tanımak için, bir dayanışma seti hazırladık.

Size “tıka basa dolu” bir kutu değil, içinde sayıca az ama “bizden” birkaç parça olan, bizi hatırlatan bir hediye paketi göndereceğiz.

10. yıl özel defteri, Ömer Koçağ'ın soL'un 10. yılı için yaptığı “El Lissitzky'e gönderme” adlı çalışması (çerçeve içinde), “Halka yalan söylemek suçtur” tasarımıyla bir kurşun kalem ve soL adına yazılmış bir teşekkür mektubu bulacaksınız kutuda.

soL'u her gün daha iyi bir yayın haline getirmek için biz elimizden geleni yapıyoruz.

Okurlarımızın çabasının da bizimkinden aşağı kalmadığının farkındayız.

Odakitap internet sitesi ve dayanışma masaları kanalıyla sipariş edebileceğiniz/alabileceğiniz onuncu yıl hatırası, soL'a yapabileceğiniz bir başka katkının da aracı olacak.

Bir sonraki haberde görüşmek dileğiyle, az sonra yani...

soL