Serdar Ortaç bildiğiniz gibi: Erdoğan’ı seviyorum, ondan iyisi yok, 1.5 milyon oy farkı var!

Ahmet Kaya'ya ödül töreninde yaptığı saldırıyla hatırlanan şarkıcı Serdar Ortaç, para kazanmanın kolay bulan isimler arasına katılırken, Erdoğan'a övgüler yağdırdı. Ortaç, seçim usulsüzlüklerini de aklamaya çalışırken, " 1.5 milyona yakın seçmenin hepsine aynı anda sandık hatası mı yapılmış da ‘evet’ oyu vermiş? Bu olabilir mi? Mantıklı değil" dedi.

Ahmet Kaya'ya yaptığı saldırıyla hatırlanan şarkıcı Serdar Ortaç, referandum sonrası AKP'nin gazetesi Akşam'a konuşurken, Erdoğan'a sevgisini dile getirdi.

"Ben milletimin yanında olan bir sanatçıyım. Milletim neye karar veriyorsa o doğrudur" diyen Ortaç, "Muhalif kesimler ülkeyi yönetenlere karşı önyargı içinde. Elle tuttulur bir sebepleri de yok. Sosyal medyada da neden muhalif olduğunu bilmeden, hükümete karşı olanlar var. Bu çok yanlış" ifadelerini kullandı.

AKP üzerinden en kolay şekilde para kazanmanın yolunu da öğrenen Ortaç, sözlerine şöyle devam etti:

Sayın Cumhurbaşkanımız benim yaşadığım dönemin en güçlü ve en büyük lideridir. Erdoğan’dan iyisi yok. Ben Erdoğan’ı sevemez miyim, bunda ne yanlış var? Bunu söylemeye çekinen kesimler var. Bu kesimleri de anlamakta güçlük çekiyorum. Ben hem Atatürk’ü hem de Erdoğan’ı seviyorum. Kendini Cumhuriyetçi olarak tanımlayan kesimlere soruyorum, bunun neresi yanlış?

Bu sistemin eskiye göre ülkemize çok artılar getireceğini umuyorum. Cumhurbaşkanımız bu sistemi kendi için getirmedi ki. Hepimiz ölümlüyüz. Muhalefet ise bu sisteme karşı elle tutulur bir argüman sunamadı. Neden ‘hayır’ oyu vereceğim? Bana net şeyler söylemedi. Bu sistem geleceğimiz için neden kötü diye sorunca cevaplayamadı. Muhalefetle hiçbir konuda konuşamıyorsun ki. Sayın Cumhurbaşkanı aklı başında herkesle konuşan biri. Sanatçıların dertlerini, problemlerini dinleyen biri. Muhalefeti mi dinlemeyecek? 

CHP bu seçimde gitmeseydi sonraki seçim giderdi YSK’ya. Mutlaka gitmek için bir sebep bulurlardı. ‘Evet’ ve ‘hayır’ oyları arasında 1.5 milyona yakın oy farkı var. 1.5 milyona yakın seçmenin hepsine aynı anda sandık hatası mı yapılmış da ‘evet’ oyu vermiş? Bu olabilir mi? Mantıklı değil.