ROK tartışmasına AKP'li Metiner de girdi: Anladıkları dilden cevap vermesini biliriz

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, iğrenç sözlerin sahibi Rasim Ozan Kütahyalı'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden tepki gösteren isimleri tehdit etti.

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, Beyaz TV'deki canlı yayın sırasında iğrenç sözler söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı'yı savunan bir yazı kaleme aldı. 

Kütahyalı ve diğer yandaşlardan çok farklı ifadeler kullanmayan Metiner, konuyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a getirirken tehditler savurmayı da ihmal etmedi. 

"Sırf Sabah gazetesinde yazdığı veya Cumhurbaşkanı’nı savunduğu için işbu gazetecinin densizliğin ve seviyesizliğinin faturasının Cumhurbaşkanı’mıza kesilmesi çok büyük bir ahlaksızlık örneğidir" diyen Metiner, "Medyada Cumhurbaşkanı’mızı yüreklice savunan gazeteci ve yazarları “sahibinin bekçi köpeği” olarak tanımlayıp suçlayanlar, kendileri öyle olduğu için onurlu insanları da kendileri gibi gören haysiyet fukaralarıdırlar. Kimin kiminle hesabı varsa mertçe görsün. Ama her vesileyle Cumhurbaşkanı’mıza namertçe saldıran o gazeteci ve siyasetçi müsveddelerine anladıkları dilden cevap vermeyi pekâlâ biliriz" ifadelerini kullandı.