Petekkaya hakaret etti, Yeşilçay'a dava açıldı

Erkan Petekkaya isimli oyuncunun tacizine maruz kaldığını anlatan Nurgül Yeşilçay'a 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. "Beyonce mi o, nesini taciz edeceğim" şeklinde çirkin sözler kullanan Petekkaya'ya ise dava açılmadı.

Paramparça isimli dizide Erkan Petekkaya isimli oyuncu tarafından mobbing gördüğünü anlatan Nurgül Yeşilçay'a dava açıldı. Yeşilçay hakkında "hakaret" suçlamasıyla 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Bakırköy Cumhuriyet savcısı Ertuğrul Sarıyar tarafından düzenlenen iddianamede, Erkan Petekkaya’nın cep telefonuna attığı SMS’lerde kendisine hakaret ettiği iddia edilen Nurgül Yeşilçay hakkında şikayette bulunduğu belirtildi.

Şikayet üzerine soruşturma başlatıldığı ifade edilen iddianamede, Yeşilçay hakkında "hakaret" suçlamasıyla 2 yıla kadar hapis cezası istendi.

PETEKKAYA'YA DAVA YOK

Nurgül Yeşilçay verdiği röportada, dizi setinde kadın olduğu için ayrımcılık gördüğünü ve Petekkaya'nın mobbingine maruz kaldığını açıklamış, Petekkaya da kendisini "Beyonce mi o, nesini taciz edeceğim" şeklinde kadın düşmanı ifadelerle kendisini savunmuştu. 

Petekkaya'nın bu sözleri üzerine hakkında "hakaret, halkı düşmanlığa tahrik ve aşağılama" nedeniyle suç duyurusu yapılmış ancak bir dava açılmamıştı.