Mardin'de Erdoğan'ın mitingi için çalışanlara katılım zorulnuluğu!

Erdoğan'ın Mardin'de düzenleyeceği miting öncesi güvenlik önlemleri arttırılırken, Eğitim Bir-Sen'e bağlı öğretmenler ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) çalışanlarına gönderilen mesajla törene katılım zorunluluğu getirildiği öğrenildi. Çevre il ve ilçelerden de korucu aileleri ve memurlar miting alanına taşınıyor.

DİHABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla Mardin'de gerçekleştirilecek toplu açılış töreni için yoğun önlem alınırken, törene katılım zorunluluğu getirildiği öğrenildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bugün Mardin merkezde gerçekleştirilecek toplu açılış töreni öncesi, il giriş ve çıkışları başta olmak üzere birçok noktada çok sayıda zırhlı araç ile polis arama noktası kuruldu. Törenin yapılacağı Karayolu Parkı'nın bulunduğu Veli Ozan Caddesi araç geçişine kapatılırken, yoldan geçen yurttaşlar ise didik didik aranıyor. 

Çevre il ve ilçelerden otobüslerle tören alanına başta korucu aileleri olmak üzere memurlar taşınırken, Eğitim Bir-Sen'e bağlı öğretmenler ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) çalışanlarına gönderilen mesajla törene katılım zorunluluğu getirildiği öğrenildi.