İstanbul'da BiTaksi dehşeti: Kaçırdı, tehdit etti, darp etti ve polis inanmadı...

19 Mart tarihinde BiTaksi uygulaması ile taksi çağıran kadın yolcu, başlarına gelen olayları sosyal medya üzerinden duyurdu. Bir trafik kazası sırasında şikayetçi olan çifti takip eden taksici, önce çifti kaçırdı, sonra darp etti. Olayı polise anlatan çift ise polisi inandıramadı.

Haber Merkezi

İstanbul'da 19 Mart tarihinde yaşanan bir olay bugün sosyal medya üzerinden gündem oldu. BiTaksi'den taksi çağıran çift, yol üzerinde bir kazaya denk gelirken, taksici kazada yaralananlara "üzerinizden ezer geçerim" dedi. Bu sözler üzerine çift, taksiciden şikayetçi oldu.

Bir hafta sonra aynı uygulamayı kullanarak taksi çağıran çift, aynı taksiye denk geldi. Taksinin şoförü Barış Karakaş, bir hafta boyunca çifti takip etttiğini ve tekrar çağırılmayı beklediğini söyleyerek çifti kaçırdı. 

Ölüm tehditleri savuran taksici, çifti alıkoyarak bir taksi durağına götürdü. Durakta bekleyen diğer taksiciler tarafından darp edilen çift, polise şikayetçi oldu ancak polis meseleyi "bir tesadüf" olarak değerlendirerek ciddiye almadı.

Sosyal medya üzerinden konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

BİTAKSİ'DEN AÇIKLAMA

Yaşanan olayların ardından büyük tepki gören BİTaksi, konuyla ilgili özür açıklaması yaptı.