Gaziantep'te IŞİD cephaneliği bulundu!

Gaziantep'te IŞİD üyesi Yunus Durmaz'ın üzerindeki bombayı infilak ettirerek ölmesinin ardından düzenlenen operasyonlarında, IŞİD'in kenti adeta cephaneliğe çevirdiği ortaya çıktı. Antep'teki hücre evlerinde kalaşnikof, otomatik tüfekler, infilak fitilleri, bomba düzenek malzemeleri, şarjör ve mermiler, toz ve plastik patlayıcılar, makineli tabancalar ele geçirildi.

Gaziantep'te IŞİD'e yönelik 1 haftadır devam eden operasyonlarda çok sayıda canlı bomba yeleği ve mühimmat ele geçirildi. Çağlayan Mahallesi'nde bir eve yaptığı baskında üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirerek ölen IŞİD'li Yunus Durmaz'a ait evde ve devamında yapılan operasyonlarda cephaneliği andıracak görüntüler ortaya çıktı.

IŞİD'e yönelik bir haftadır devam eden operasyonlarda canlı bomba intihar yelekleri, kalaşnikof ve otomatik pompalı tüfekler, infilak fitilleri, bomba düzenek malzemeleri, silahlara ait şarjör ve mermiler, toz ve plastik patlayıcılar, makineli tabancalar, dijital ve örgütsel dökümanlar ele geçirildi.

Öte yandan, Gaziantep genelinde IŞİD'e ait hücre evlerine yönelik operasyonlarda ele geçirilen hard disklerde bomba yapımı eğitim videoları ve örgüte ait birçok dokümana da ulaşıldı.