Galatasaraylı öğrenciye saldıranlar gözaltına alındı

Selçuk Üniversitesi öğrencisi Galatasaray taraftarı Hakan Karaoğlu'na Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı önünde saldıran Konyasporlu holiganlardan 4'ü gözaltına alındı.

Atiker Konyaspor, geçen 14 Ekim günü Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda Galatasaray'ı konuk etti. 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sona eren maç öncesi, üniversite öğrencisi Hakan Karaoğlu, stadın yakınındaki bir alışveriş merkezinin önünde elindeki poşet içinde Galatasaray forması bulunduğu sırada bir grup Konyasporlu taraftarın saldırısına uğradı. Saldırı anı, görüntüleri saatlerinde sosyal medyada yayınlandı.

Görüntülerde yerde olduğu görülen Karaoğlu, aslen Muğlalı olduğunu ve üniversite öğrencisi olduğunu belirterek, formayı almak isteyen saldırganlara, ''Poşeti vereyim. İçindeki benim olsun para verdim" ifadelerini kullanıyor. Bu görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından büyük tepki gösterildi, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Karaoğlu'nun ifadesine başvuran polis, saldırganların kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Asayiş Şubesi Gasp Büro amirliği ekipleri, Karaoğlu'na saldıran 18 yaşındaki S.T., 15 yaşındaki M.K.C., 17 yaşındaki A.U. ve 20 yaşındaki E.F.'yi 'gasp ve kasten yaralama' suçundan gözaltına aldı.