Erdoğan'ın kaldığı otele saldıran karma timden 4 asker yakalandı

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırarak 2 polisin hayatını kaybetmesine yol açan, sonra da kaçan özel karma timden 3 asker bugün yakalandı. Yol kontrollerini sürdüren jandarma ekipleri, daha sonra 1 askeri daha yakaladı.

DHA

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kaldığı otele saldırarak 2 polisin hayatını kaybetmesine yol açan, sonra da kaçan özel karma timden 3 asker bugün yakalandı. Yol kontrollerini sürdüren jandarma ekipleri, daha sonra 1 askeri daha yakaladı.

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast girişimde bulunduktan sonra kaçan komandolardan 4'ü daha Muğla'nın Marmaris ilçesinde yakalandı.

Darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerleri yakalamak için başlatılan arama çalışmaları hava, deniz ve karadan sürdürülüyor.

Bornova 2. Jandarma Komando Tugay Komutanlığı'ndan özel yetiştirilmiş, tamamı rütbelilerden oluşan askerler, ormanlık alanlarda, Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı denizde ve koylarda, Marmaris Emniyet Müdürlüğü de şehir merkezinde aralıksız arama yapıyor.

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalıp ayrıldığı otele saldırıda bulunan ve 2 polisi öldürerek kaçan askerlerden 3’ü daha Marmaris'teki Çetlibeli Jandarma kontrol noktasının 3 kilometre uzağında dağlık alanda yakalandı. Yol kontrollerini sürdüren jandarma ekipleri, daha sonra 1 askeri daha yakaladı.

Bölgeye firari askerlerin alınması için helikopter sevk edildi.