Erdoğan'a hakaret iddiasıyla bir kişi daha tutuklandı!

Eskişehir'de sosyal paylaşım sitelerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri ve halkı toplantı ile gösteri yürüyüşüne çağırdıkları iddia edilen dört yurttaş gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen yurttaşlardan biri tutuklandı.

Eskişehir’de sosyal paylaşım sitelerinde Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikleri, halkı izinsiz toplantı ve gösteri yürüyüşlerine çağırdıkları öne sürülen dört yurttaştan biri tutuklandı.

Gazeteport'ta yer alan habere göre, Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri G.K, M.K, O.K. ve E.T.’nin sosyal paylaşım sitelerinde Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiklerini, halkı izinsiz toplantı ve gösteri yürüşlerine katılmaları için çağrıda bulunduklarını belirledi. Dört yurttaş, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şubesi ekiplerince gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerinden M.K. ve O.K. Emniyet Müdürlüğü’nde ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilen diğer şüphelilerden E.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, G.K. ise adli kontrol kararıyla serbest kaldı.