'Erdoğan, nezaket yoksunu korumalarını Atina'ya getiriyor'

The Times gazetesi, Erdoğan'ın Atina ziyareti öncesi ilginç bir yazıya yer verdi. Gazetenin haberinde, "Erdoğan'ın hepsi de cumhurbaşkanları gibi bıyıklı olan 60 koruması da, sayıları 100 civarında olan Türk güvenlik görevlileri ve 3 binden fazla Yunan keskin nişancı, polis ve ajanla birlikte Atina'nın birçok noktasında önlem almaya hazırlanıyor" denildi.

İngiltere'de yayınlanan The Times gazetesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı ziyaret öncesi Yunanistan'ın başkenti Atina'da görülmemiş güvenlik önlemlerinin alındığını yazdı.

Gazetenin, "Erdoğan, Atina'ya nezaketten uzak korumalarını getiriyor" başlıklı yazısında, alınan güvenlik önlemleri kapsamında Erdoğan'ın "bıyıklılar" olarak bilinen korumalarının Atina'ya getirildiği ifade edildi.

Gazete, bu korumalardan bazılarının Mayıs ayında ABD'nin başkenti Washington'da düzenlenen protesto gösterisi sırasında çıkan kavgaya karıştıklarını da belirtti.

Gazetenin haberinde, "Erdoğan'ın hepsi de cumhurbaşkanları gibi bıyıklı olan 60 koruması da, sayıları 100 civarında olan Türk güvenlik görevlileri ve 3 binden fazla Yunan keskin nişancı, polis ve ajanla birlikte Atina'nın birçok noktasında önlem almaya hazırlanıyor" denildi.