Erdoğan: Be dangalaklar; Erdoğan, sizin demenizle mi ölecek?

Ankara'da konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "İsviçre Parlamentosu'nun önünde büyük bir pankart. Benim resmim ve benim şakağıma dayanmış bir silah. Ne diyor? 'Erdoğan'ı öldürün'. Be dangalaklar; Erdoğan, sizin demenizle mi ölecek?" dedi.

DHA

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Ankara Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Hipodrom Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Avrupa'ya yönelik açıklamalar yapan Erdoğan, şöyle konuştu:
"Şu anda her taraftan üzerimize gelenler var ya işte onların tüm derdi, sizlerin teslim olmak yerine direnmeniz ve zafere ulaşmış olmanızdır. Ondan dolayı çıldırıyorlar, kuduruyorlar. Siz onların tüm hesaplarını, planlarını, beklentilerini yerle yeksan ettiniz. İsviçre Parlamentosu'nun önünde büyük bir pankart. Benim resmim ve benim şakağıma dayanmış bir silah. Ne diyor? 'Erdoğan'ı öldürün'. Be dangalaklar; Erdoğan, sizin demenizle mi ölecek? Biz bu yola kefenimizi giyerek, çıktık. Rabb'imin takdiri neyse o olacak. Ne bir an ileri ne bir an geri. Onu değiştiremezsiniz. Siz; o sokaklarda sosyalist partinizi, PKK'lıları, sol terör örgütlerini dolaştırarak, kendi polislerinizle onları koruma altına alarak, Türkiye'nin şanından, izzetinden bir şeyleri söküp alacağınızı mı zannediyorsunuz? 16 Nisan geliyor. Türk milleti, 80 milyon, inşallah bütün bu Batı'nın liderlerine en büyük dersi verecek"