Dursun Özbek'ten Igor Tudor ve seçim açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek "Sayın Tudor'la ilişkimizi sonlandırıp bunu kendisine tebliğ ettik" dedi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu. 

Özbek'in açıklamaları şu şekilde:

Sayın Tudor'la ilişkimizi sonlandırıp bunu kendisine tebliğ ettik. Galatasaray Spor Kulübü olarak 13 Ocak ilk toplantı olağanüstü seçim kararı aldık.

Yarın basın toplantısı yapacağım. Orada daha detaylı açıklamalarda bulunacağız. Fatih Terim ile ilgili tartışma çıkmadı. Bir konuda çok hassassım. Bugünkü yönetim ve başkan yıpratılmak için bir duruş var ve kulüp bundan zarar görüyor. Bu zarar görme kısmını kısaltmak gerekiyor. Galatasaray'a saldırılıyor onun için seçim kararı aldık. Her zaman gündemde olan ve gerektiği zaman seçim yapılır.

Önümüzde süremiz var yeni alınmış bir karar. Yönetim kurulu görevinin bilincinde, taraftarımız endişe etmesin. Daha detaylı açıklamayı yarın basın toplantısında yapacağım. Peş peşe olması gerekmeyen şeyler. Sayın Tudor ile yollarımızı ayrıma kararı verdik. 20 Ocak'a kadar bu yönetim görevinin başındadır. Bugün var olan yönetim bu son 1 ayı belki çok daha güçlü bir şekilde idare edecektir.

BAŞKANLIĞA ADAY OLMASI BEKLENEN İSİMLER

İşte 13-20 Ocak tarihlerinde yapılacak seçimli genel kurulda Galatasaray Kulübü başkanlığına aday olması beklenen isimler:

Dursun Özbek (Olağanüstü olarak seçimde yeniden aday olacak, yönetim kurulu listesini büyük oranda değiştirecek)

Adnan Öztürk

Ünal Aysal

Ahmet Özdoğan