Çocukların tarikat yurdunda öldüğü gün, Diyanet Başkanı aynı ilde 6 milyon liralık müftülük binası açtı!

Adana'da 10'u çocuk 12 kişinin hayatını kaybettiği tarikat yurdundaki yangının çıktığı gün, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez aynı kentte 6 milyon liralık müftülük binası açılışına katıldı.

Haber Merkezi

Adana'da çocuklar tarikat yurtlarına mahkum bırakılırken, Diyanet'in de facianın yaşandığı gün 6 milyon liralık müftlük binası açtığı ortaya çıktı.

Adana İl Müftülüğü'nün 6 milyon liralık yeni binası Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Adana Valisi Mahmut Demirtaş'ın katılımıyla açılırken, burada yaptığı konuşmada "Allah, yaptığı işi en güzel yapanı sever. Sizler de böyle güzel bir müesseseyi Adana'ya kazandırdınız. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Diyanet teşkilatı bir kamu kurumudur ama aynı zamanda bir millet kurumudur. Her türlü hizmeti milletle birlikte yapan bir kurumdur" dedi.

BİR YURT DA DİYANET'TEN!

Diyanet İşleri Başkanı Görmez, Adana İl Müftülüğü hizmet binasının açılışının ardından Adana'nın Yüreğir ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak olan Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdunun da temel atma törenine katıldı.