'Bu yaz AKP'de sürprizler olabilir'

AKP MKYK toplantısında yaşanan kriz sonrası AKP kulislerine hakim isimlerden olan Abdülkadir Selvi, AKP'nin bu yaz sürprizlere gebe olduğunu yazdı.

Haber Merkezi

AKP'de Davutoğlu-Binali Yıldırım arasında gün yüzüne çıkan krizin arkasında Erdoğan'ın olduğuna ilişkin haberler ortaya çıkarken bazı gazeteciler ise Erdoğan'ın Davutoğlu'nun üzerini çizdiğini ileri sürmüştü.

Hürriyet'in AKP'li Yeni Şafak'tan transfer ettiği Abdülkadir Selvi, krize ilişkin bir yazı kaleme alarak AKP'nin bu yaz sürprizlere gebe olduğunu söyledi.

"AK Parti’de ilginç şeyler oluyor. AK Parti geleneğinde görmeye alışık olmadığımız gelişmeler yaşanıyor. Görünen o ki, bu yaz AK Parti açısından sıcak geçecek. Zaten dokunulmazlıklar ve yeni anayasa nedeniyle önemli gelişmeler bekleniyordu. Ama siz asıl AK Parti’deki sürprizlere hazır olun. Çünkü 29 Nisan tarihli MKYK toplantısı, bir kırılma noktası oldu" diyen Selvi, bu yaz siyasetin yönünü belirleyecek iki başlık olduğunu ve bunların AKP'deki gelişmeler ve dokunulmazlık sürecinde yaşanacaklar olduğunu söyledi.

Yazının tamamı