Başbakan Yardımcısı hayal dünyasında: Ümmet yüzünü dönmüş Türkiye’ye bakıyor

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Bugün bir ümmet yüzünü dönmüş Türkiye’ye bakıyor. Ne varsa Türkiye’de var. Ne varsa bu millette var. Ne gelirse bu milletten gelecek. Çünkü biz biliyoruz ki Türkiye’nin temsil ettiği medeniyet anlayışı, yaşatmak üzerine” dedi.

AKP Yıldırım İlçe Başkanlığı’nın 6. olağan kongresine katılan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

“Bugün bir ümmet yüzünü dönmüş Türkiye’ye bakıyor" diyen Çavuşoğlu Ne varsa Türkiye’de var. Ne varsa bu millette var. Ne gelirse bu milletten gelecek. Çünkü biz biliyoruz ki Türkiye’nin temsil ettiği medeniyet anlayışı, yaşatmak üzerine. İnsana değer üzerine kurulu bir medeniyet anlayışımız vardır. Bizim ecdadımız bunu yaptı, bizde yapmaya devam edeceğiz. Siz bir olmazsanız, kenetlenmezseniz, Recep Tayyip Erdoğan bu küresel oyunlara, bu borazanlıklara nasıl karşı durabilir? Sizin burada sağlam durmanız, omuz omuza birlikte güç vermeniz Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye üzerine çekilen operasyonlara daha dik durmasına imkan sağlıyor. Kıymetli ve değerlisiniz. Kendiniz ile gurur duyunuz ve kendinizi alkışlayınız” ifadelerini kullandı.