Abdulkadir Selvi, Aydın Doğan'ı savundu: Erdoğan'a kumpas kuruluyor...

Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun Cemaat operasyonu kapsamında gözaltına alınması sonrası başlayan "Doğan Medya'ya operasyon geliyor" iddialarıyla ilgili bir köşe yazısı kaleme alan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, "Bu kez de FETÖ gösterilip, Erdoğan’a mı tuzak kuruluyor?" dedi.

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu'nun "FETÖ"den gözaltına alınmasına tepki göstererek Erdoğan'a kumpas kurulduğunu iddia etti.

15 Temmuz'da CNN Türk'ün, Hürriyet'in darbeye karşı direndiğini belirten Selvi, "FETÖ’cü gösterilmeyen çalışılan Doğan Holding Ankara Temsilcisi Barbaros Muratoğlu, Doğan Grubu’na vergi cezası kesen müfettişlerin FETÖ’den ihraç edildiğini tespit edip, resmi makamlara başvuruda bulunan kişiydi. Kendisini Yeni Şafak Ankara temsilcisi olduğum dönemden beri tanırım. Biz arkadaşımızın aklanacağından eminiz. Biz bu filmi Ergenekon sürecinde seyrettik. Ergenekon’u sulandırıyorsunuz dediğimizde FETÖ’cüler, “Erdoğan istediği için yapıyoruz” diyorlardı. Sonra gördük ki, asıl Erdoğan’a kumpas kurmuşlar. Bu kez de FETÖ gösterilip, Erdoğan’a mı tuzak kuruluyor? Darbe tehlikesinin henüz atlatılmadığına inanıyorum. FETÖ’cülerin ayıklanıp, darbecilerin tamamen temizlenmediği bir dönemde, işbirliği yapmamız gerekirken, demokrasi mücadelesi verenlere karşı savaş açılmasından dolayı endişeliyim" ifadalerini kullandı.