'ABD'nin tek seçeneği Fethullah Gülen'i öldürmek'

17 Aralık operasyonu sonrası Cemaat'ten AKP'ye transfer olan Hüseyin Gülerce, ABD yönetiminin Fethullah Gülen'i öldürmekten başka çaresinin kalmadığını iddia etti.

Bir dönem Fethullah Gülen'e en yakın isim olan Hüseyin Gülerce, ABD'nin Gülen'i öldürmekten başka çaresinin olmadığını iddia etti. 

Gülerce, Star gazetesindeki köşesinde ''ABD’nin tek bir Gülen seçeneği var, F. Gülen'i öldürmek. Pensilvanya’daki mekânında bir kalp krizi ile ölürse buna kimsenin şaşırmaması gerekir" ifadelerini kullandı. 

Gülerce ayrıca "Bu iş için Gülen’in kara kutusu, örtülü ödeneğini kullanan Mustafa Özcan’ın adı dolaşıma girdi bile" dedi. 

Gülerce'nin yazısından ilgili bölüm şöyle: 

''ABD, yerel konsolosluk çalışanları ile fena yakalandı. Bu saatten sonra ABD’nin FETÖ elebaşı F. Gülen’i iade etmesi mümkün değildir. Zira Gülen’in konuşması durumunda ABD yönetimini temsil edenler, dünyada hiçbir ülke temsilcisinin yüzüne bakamazlar.

ABD’nin tek bir Gülen seçeneği var; onu öldürmek…

F. Gülen, Pensilvanya’daki mekânında bir kalp krizi ile ölürse buna kimsenin şaşırmaması gerekir. Bu iş için Gülen’in kara kutusu, örtülü ödeneğini kullanan Mustafa Özcan’ın adı dolaşıma girdi bile. Yıllar önce duymuştum. Bir gün Gülen, en yakınındakilere; “bana iyilerin isminin yazıldığı bir defter gösterdiler, orada Özcan’ın adı yoktu…” demiş.''