2 kişinin öldüğü kazada Erdoğan'ın kuzeni de ağır yaralandı

Bolu’nun Gerede ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi ölürken, aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dayısının oğlu olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Bayram Ali Mutlu ile birlikte 3 kişi yaralandı.

İHA

D-100 Karayolu'nun Karabük-Gerede kısmında, benzin istasyonundan yakıt aldıktan sonra ters şeritte ilerleyen Şahismail Kocabay yönetimindeki otomobil, Bolu istikametine seyir halinde olan Vahit Dal idaresindeki otomobille çarpıştı. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 14 KG 210 plakalı otomobil ise kaza yapan otomobillere çarptı. 

Kazada, Vahit Dal ile aynı otomobilde bulunan Bayram Ali Mutlu, Ömer Çakır ve diğer otomobilin sürücüsü Şahismail Kocabay ile 5 yaşındaki oğlu Eymen Kocabay  yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gerede ve Bolu’daki hastanelere kaldırıldı. 

Kazadan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücüler Vahit Dal ve Şah İsmail Kocabay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

KONGREDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Sürücü Vahit Dal ve beraberinde bulunan Bayram Ali Mutlu ile Ömer Çakır’ın AKP Erzurum 6. Olağan Kongresi’ne katıldıkları ve Ankara’ya döndükleri sırada kaza geçirdikleri öğrenildi. Ayrıca, kazada ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bayram Ali Mutlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dayısının oğlu olduğu öğrenildi.