Terim 2-1'lik yenilgiyi 'değerlendirdi': İngiltere'ye karşı şanssızlığımızı kırdık

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli futbol takımının 2-1 mağlup olduğu İngiltere maçı için "'İngiltere'ye karşı şanssızlığımızı kırdık" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, A Milli futbol takımının 2-1 mağlup olduğu İngiltere maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Terim, son yılların en iyi takımlarından birine karşı muhteşem bir mücadele verdiklerini belirterek, "Çok uzun zamandır sevindiriyoruz, oyunla da sonuçla da. Bugün oyunla sevindirdiğime inanıyorum. Biz şanssızlığımızı kırdık diye düşünüyoruz. Birini kırdık, ikincisini kıramadık. İngiltere ciddi bir takım, son yılların en iyi takımlarından birisi. Kazanabilir miydik, evet. Ben maçı seyreden tüm ülkemizin insanlarının 'İşte budur. Bizim çocuklarımız her şeyi yaptı ama olmadı. Helal olsun onlara' dediklerinden eminim" şeklinde konuştu.

'SONUÇ İYİ OLMASA DA BAZI MAÇLARIN GETİRİSİ VARDIR'
Terim, İngiltere ile deplasmanda oynamanın kolay olmadığına değinerek, "Bunlar bizi ileriye taşıyacak. Kaybetmekten hoşlanmıyoruz. Bu zaten fikstürümüzden belli. İstatistiklerde bazen böyle kayıplar oluyor. İnşallah o da burada kalır. İyi bir takımla oynadık, muhteşem bir mücadele verdik. Sonuç iyi olmasa da bazı maçların getirisi vardır. Çok uzun zamandır sevindiriyoruz oyunla da, sonuçla da. Bugün oyunla sevindirdiğimize inanıyorum" diye konuştu.