Obradoviç: Onun gibi bir oyuncu hiç hatırlamıyorum...

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Olympiakos'u 80-64 mağlup ederek Avrupa basketbolunun en büyüğü olurken, maç sonrasında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic'ten Ekpe Udoh'a büyük övgü geldi. Obradovic, "25 yıldır başantrenörüm. Onun gibi konsantrasyonu olan bir oyuncu hiç hatırlamıyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin Avrupa şampiyonu olduğu karşılaşma sonrası zaferin mimarı Zeljko Obradovic basına açıklamalarda bulundu.

"Fenerbahçe için daha fazla mutluyum. Çünkü takımın ilk Avrupa şampiyonluğu. Aziz Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum. Herkes çok çalıştı. Bütün zafer oyuncularımın. Finalde inişler çıkışlar olabilir. Fenerbahçe’nin milyonlarca taraftarı var. Hep bizimle oldular. Taraftarlarımızla bağlantımız çok özel. Onlara çok teşekkür ediyorum. Her büyük kulüpte bu olmaz" diyen Obradovic,  "Bütün gece bu maça çalıştım. Hayat devam ediyor. Bu akşam kutlayacağız ama çarşamba günü Türkiye Ligi’nde maç oynayacağız. Çok fazla vaktimiz yok. Türkiye şampiyonluğunu istiyoruz ve hazır olmalıyız. Hedefimiz seneye de Belgrad’da kazanmak olacak" şeklinde konuştu.

Ekpe Udoh’tan övgü ile bahseden Obradovic, "25 yıldır başantrenörüm. Onun gibi konsantrasyonu olan bir oyuncu hiç hatırlamıyorum. Hem savunmada hem de hücumda son derece konsantre oynuyor" dedi.