Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması

Aykut Kocaman Fenerbahçe'yle anlaşacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Konyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'yle anlaşacağına ilişkin iddialara yanıt verdi.

Basın toplantısı yapan Kocaman, bir aksilik yaşanmaması durumunda gelecek sezon Fenerbahçe'nin başında olacağını söyledi.

Henüz resmi imzalar atılmadığı için özenli konuşmaya çalıştığını söyleyen Kocaman, "Öncelikle Konyaspor Kulübüne ve Konya şehrine gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür ediyorum. Kulüpten ayrılmak için talebim olmuştu. Onlar da anlayış gösterdi. Konya'da büyük bir sevgi, saygı gördük. Karşılığında da yapabileceğimiz her şeyi yapmaya çalıştık. Şehir de bize verebileceği her şeyi verdi. Güzel günler geçirdik" diye konuştu.

Fenerbahçe'nin kendisine teklifte bulunduğunu açıklayan Kocaman, "Sezon başında da benzer bir talepleri olmuştu ancak ligin başlamasına 1 hafta kalmıştı. O süreçte doğru olmayacağına inandığım için teklifi kabul etmedim. Bugün ise tekrar talep var. Çok büyük bir aksilik olmazsa, Fenerbahçe bir talepte bulununca da bugünkü şartlarda benim için bir mecburiyet gibi görünüyor" ifadelerini kullandı.