Alacakları ödenmeyen kaleci kupaya el koydu

Çilimli Belediyespor'un kalecisi Onur Öner, alacakları ödenmeyince takımın kupasına el koydu.

Düzce'de Süper Amatör Lig'de mücadele eden ve geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkan Çilimli Belediyespor'da yaşanan maddi sıkıntılar yüzünden futbolculara gerekli ödemeler yapılmadı. Bunun üzerine takımın kalecisi Onur Öner takımın kupasına el koydu.

Sözcü'de yer alan habere göre yerel bir gazeteye açıklama yapan Öner, “Bizler futbolcuyuz ve birçoğumuzun başka işi yok. Bizlere güveniyorlar, anlaşıyorlar ve transfer ediyorlar. Biz de hem aldığımız paranın hakkını vermek hem de bize güvenenleri mahcup etmemek için elimizden geleni yapıyor, canımızı dişimize takıyoruz. Geçen sezon Düzce Çilimli Belediyespor'u açık ara şampiyon yaptık.” dedi.

Alın terlerinin karşılığını verilmediğini belirten Öner, “Aylar oldu yönetimden kimsenin sesi çıkmadı. Mağdur edildik. Onu geçtim, ukalalıklar da diz boyu. Arkadaşlarımız arasında çoluk çocuk sahibi futbolcular var, okuyanlar var, alacağını düşündüğü paralara göre hareket edenler var.” ifadelerini kullandı.

Kupaya nasıl el koyduğunu da anlatan Öner, “Baktım bu iş olacak gibi değil, ben de kupayı aldım. Çünkü bu kupada benim de hakkım var! Bana ve takım arkadaşlarıma aylardır yaşatılan sıkıntılar nedeni ile bunu yaptım. Şimdi herkes arıyor. Benim kimseden çekincem yok. Gemileri yaktım. Biz top oynayacağız, bizlere haklarımız verilmeyecek, anlamsız bahanelerle alacaklarımızdan kesintiler yapılacak, başkaları da ego tatmin edecek. Böyle bir şeye izin vermeyeceğim, vermem de.” diyerek sözlerini tamamladı.