Abdurrahim Albayrak: Tüm Türkiye'den özür diliyorum

Galatasaray antrenmanına gelen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet'i, Sneijder ve Melo'ya tanıtırken yaptığı silah işareti nedeniyle tepki gören Abdurrahim Albayrak, açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sarı kırmızılı takımın dünkü antrenmanında çekilen tepki gören görüntüler hakkında konuştu.

Çağlayan Adliyesi'nde yapılan operasyonda hayatını kaybeden Mehmet Selim Kiraz'ın oğlu Muhammet'i, Sneijder ve Melo'ya tanıtırken yaptığı el hareketleri nedeniyle ağır eleştirilen alan Albayrak, GS TV'ye yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Dün 23 Nisan vesilesiyle Muhammet'i buraya getirmeye karar vermiştik. Amacımız ona destek vermekti. 2.5 saat içerisinden 2 saniyelik görüntü çıkartmak hiç hoş olmadı. Biz onu buraya mutlu etmek için çağırdık. Benim Sneijder'e anlatış şeklim yanlış anlaşılmış olabilir ancak ben eğer bir yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiysem tüm Türkiye'den özür diliyorum.

Başkanım da beni aradı ve ‘Herkes mutlu, böyle bir davranışta bulunduğun için teşekkür ederim. Bunlara takılma’ dedi. Eğer ben yanlış yapmış ya da yanlış anlaşılmaya neden olduysam herkesten tüm Türkiye’den özür diliyorum. Ben duygusal bir insanım. Muhammet’i üzmeyelim, gelin Muhammet’e destek olalım. Ben Muhammet’i Galatasaray maçına da götüreceğim. Bunu Hamza Hamzaoğlu ile de konuştuk."