Tez-Koop İş'ten E-Kart işçilerine destek

Tez-Koop İş yöneticileri grevlerinde 47 günü geride bırakan E-Kart işçilerini ziyaret etti.

soL (HABER MERKEZİ) Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası yöneticileri, (Tez-Koop İş) Gebze Organize Sanayi Bölgesi'nde grevlerinde 47 günü geride bırakan Elektronik Kart Sistemleri AŞ işçilerini ziyaret etti.

E-Kart işçileri Tez-Koop İş Genel Başkan Gürsel Doğru, Genel Sekreter Sedat Ölmez ve sendikanın İstanbul, Ankara, İzmir, Adana ve Gebze Şube başkanlarını karanfil ve sloganlarla karşıladılar. Doğru yaptığı açıklamada, grevin sadece E-Kart işçilerini ve Basın-İş Sendikası'nı değil tüm emekçileri ve emek hareketini ilgilendirdiğini kaydetti. Sendikalaşmanın önüne engeller konmak istendiğini belirten Doğru, işçilere her yönden destek olacaklarını ifade etti. Doğru, ''Onurlu mücadelenizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum'' dedi.

Doğru'nun ardından söz alan Basın-İş Sendikası İstanbul Şube Başkanı Levent Dinçer, 47 gün önce başlayan grevlerinin büyük bir moralle sürdüğünü, içeride çalışanların da grevci işçilere moral desteğinde bulunduğunu söylerken, ziyaretten ötürü Tez-Koop İş yöneticilerine teşekkür etti.