Komünist Parti Çorlu İlçe Örgütü açıldı

Komünist Parti Çorlu İlçe Örgütü bölge halkıyla birlikte bina açılışını gerçekleştirdi. Açılışa katılan Komünist Parti Merkez Komite üyesi Kemal Okuyan, sosyalizm mücadelesinin bir kez daha ertelenemez olduğunu hatırlattı.

Komünist Parti Çorlu İlçe Örgütü bugün açılışını gerçekletirdi. İlçe binasının açılışı öncesi soL dergisi satışı ve bildiri dağıtımı yapılırken Çorlu halkına, Komünist Parti saflarına katılma çağrısı yapıldı.

Açılışta konuşma yapan Komünist Parti Merkez Komitesi üyesi Kemal Okuyan, "Sosyalizmin gerçek bir alternatif olduğunu göstermemiz lazım. Dolayısıyla işimiz çok zor bir o kadar da basit. Bu sistem işlemiyor. Tımarhaneye dönmüş olan bir dünyada ve bölgemizde, sınıf karakterini örten her şeyle kavga etmemiz gerekiyor" dedi.

"Türkiye solunun bıraktığı en büyük boşluk yerelliklerdeki zayıflıktır" diyen Okuyan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: "Çorlu'nun aydınlanmacı bir kültürü var. Yerel öncüler yetiştirmemiz, yaratmamız gerekiyor. O da mücadele ile olur. Bu ülkede ve dünyanın her yerinde komünist partiye ihtiyaç var. Bu gelenek Türkiye'de sosyalist iktidar hedefine en yakın gelenektir. Sınıf mücadelesinde hepimize kolay gelsin."