Bir ÖDP'li infaz edildi iddiası

İstanbul Sultangazi'de bir kuyumcu dükkanına gelen kimlikleri henüz belirlenemeyen yüzleri maskeli 3 kişiden 2'si, dükkan sahibi Serkan Ergül ile yanında bulunan ÖDP Sultangazi Mahalle Temsilcisi Celal Karaduman'ı kurşun yağmuruna tuttu.

İstanbul'da dün Saat 20.30’da otomobille Sultangazi’de bulunan kuyumcunun önüne gelen saldırganlar kuyumcu dükkanının içerisine girdi. Eli silahlı, yüzleri maskeli zanlılar tabancayla dükkan sahibi Serkan Ergül ile yanında bulunan ÖDP Sultangazi temsilcisi Celal Karaduman’ın üzerine kurşun yağdırdı.

Saldırganlar daha sonra kendilerini bekleyen araçla kayıplara karıştı.

Ağır yaralanan Serkan Ergül ve Celal Karaduman, mahalle sakinleri tarafından taksiyle götürüldükleri hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş, Twitter’dan yaptığı açıklamada “ÖDP Sultangazi Mahalle Temsilcimiz Celal Karaduman çalıştığı kuyumcu dükkanında maskeli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu arkadaşımız ve dükkan sahibi maalesef yaşamını yitirdi. Saldırı bir soygun değil doğrudan infaz. Olay soruşturuluyor. Acımız büyük. Hozat’tan İstanbul’a mücadele dolu bir yaşam sona erdi” dedi.