Yine aynı isim: Nusret'te yemek yedi, fişini köşesinden paylaştı...

Harun Kolçak'ın ölümü sonrası yazdığı yazıyla büyük tepki çeken Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü köşesini Nusret reklamına ayırırken, yediği yemeğin 387 liralık fişini de paylaştı.

Şarkıcı Harun Kolçak'ın ölümünün ardından Kolçak'ı hedef alan bir yazı kaleme alan, alkollü araç kullanarak bir polisin ölümüne neden olan Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'i ise suçsuz ilan eden Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, bu yazılar sonrası büyük tepki çekmişti.

Köşesini bugün Nusret reklamına ayıran Semercioğlu, Nusret'in Narcos adlı dizide oynamak için para ödemediğini ileri sürdü ve yazısında Nusret'in yeni açacağı şubelerin reklamına yer verdi.

"Ben yurtdışında iş yapan Türk markalarını her zaman destekleyen biri olarak, Nusret’in de başarısını sonuna kadar destekliyorum" diyen Semercioğlu, "Gittiğim, yazdığım her yerin faturasını 'hesap ödendi' diye yayınlayacağım. Madem hanut meselesi bu kadar çok tartışılıyor medyada, ben kendi adıma böyle bir çözüm buldum... Nusret’te de 387 lira hesap ödedim... İşte bu da kredi kartı slibi... İki kadeh şarabı Nusret ısmarladı..." ifadelerini kullanarak yediği yemeğin fişini köşesine taşıdı: