VİDEO- 'Cinler Aleyna Tilki dinliyor...'

Bir dönem Samanyolu TV’de "Maceracı" isimli program sunan Murat Yeni’nin sunduğu "Sıra Dışı" adlı programda cinler tartışıldı, Aleyna Tilki dinleyip dinlemediği konuşuldu. Gerici kanala geçtiğimiz ay vatandaşları "Nazar duası, cin mektubu, aile içi muhabbet ayetleri" ile kurban payı satışı gerçekleştirdiğini iddia ederek dolandırdığı gerekçesiyle ceza verilmişti.

Bedir TV adlı gerici kanalda yayınlanan "Sıra Dışı" programında, cinler konuşuldu, tuhaf ifadeler kullanıldı.

Bir dönem Samanyolu TV’de Maceracı isimli programla tanınan Murat Yeni’nin sunduğu 'Sıra Dışı' programının konuğu, Bioenerji Uzmanı Mehmet Saka'ydı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Saka, programda "cinlerin özelliklerini" anlatırken, popüler kültüre olan ilgilerinden de söz etti. Murat Yeni’nin “Cinler Aleyna Tilki dinler mi yani” sorusuna canlı yayında Mehmet Saka, “Dinler niye dinlemesin” diye yanıt verdi.

İşte o tuhaf görüntüler:

KANALA DOLANDIRICILIKTAN CEZA KESİLMİŞTİ

Tuhaf tartışmaların yapıldığı gerici kanal, geçtiğimiz ay dolandırıcılık iddiasıyla ceza almıştı. RTÜK, vatandaşları "Nazar duası, cin mektubu,  aile içi muhabbet ayetleri" ile kurban payı satışı gerçekleştirdiğini iddia ederek dolandıran Bedir TV'ye 10 gün yayın durdurma ile idari para  cezalarının da içinde olduğu üç ayrı ceza uygulamıştı.