Nagehan Alçı usulü propaganda: Erdoğan'ı öldürüp hapse tıkacaklar

Nagehan Alçı, dile getireceği düşünceleri ajitatif kelimelerle dramatize etmeyince kimsenin inanmayacağını düşündüğünden yine tuhaf bir laf etti.

Haber Merkezi

Nagehan Alçı, Medyaradar sitesinden Alev Gürsoy Cimin'e verdiği röportajda, AKP muhaliflerinin "zalımlığını" anlatırken bir kez daha güldürdü.

Alçı, kendisinin ve kocası Rasim Ozan Kütahyalı'nın Tayyip Erdoğan'la yakınlığını anlatırken şöyle dedi:

Erdoğan sevince çok sahiplenici ve babacan bir insan. Bir de biz son 4 yılda aile olarak Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti ile bir kader birliği yaptık açıkçası. Erdoğan'ı devirmek öldürmek ve içeri tıkmak isteyenlerin hedefinde biz de vardık...

Erdoğan'ı devirmek, sonra öldürüp, ardından "içeri tıkmak" isteyen AKP muhalifleri mi? Nekrofil olmalılar...

İşin aslı, Nagehan Alçı, kişisel tarzı gereği kimseyi inandıramayacağı şeyleri savunurken, dinleyicileri inandırmak için kendini tutamayıp sürekli ajitatif, dramatik sözcükler kullandığı için böyle mantıksız ifadeler üretiyor.

Daha önce Che Guevara için "O bir barbardı, o bir yamyamdı" diye başladığı konuşmasında da iyiden iyiye gaza gelip sesini yükselterek "[Binlerce insanı] Katletti kan revan içinde mahvetti" demiş, kan revan içinde olanın Che mi yoksa "binlerce insan" mı olduğu konusunda soru işareti uyandırmış, olay bir televizyon programında geçtiği için hemen ardından sosyal medyaya düşen videosuyla güldürmüştü.

Bu defaki röportajın videosu yok fakat görünüşe göre Medyaradar editörleri kaydı deşifre ederken Alçı'nın Türkçesini düzeltmekle pek vakit kaybetmemiş.