Nagehan Alçı köşesinden reklama başladı

Son dönemde "köşe yazarları" reklam yapmaktan köşe yazamamaya başladı. Bu isimlerden biri de AKP'li Nagehan Alçı...

Ülkede her gün yeni bir sorun ortaya çıkarken, köşe yazarları reklam yapmaktan köşe yazamamaya başladı.

Bu isimlerden biri olan AKP'li Nagehan Alçı, bugünkü köşe yazısında bir "kız isteme" törenine ve bir yakınının reklamına yer verdi.

"Böyle olursa güzel" başlıklı yazı sonrası Alçı'nın değindiği konular sosyal medyada alay konusu oldu.

İşte o yazıdan bir bölüm:

Hafta sonu İzmir’deydik. Rasim’in yeğeni, dünyalar güzeli Çisem, Ardan’la sözlendi. Evde, aile arası, çok güzel bir organizasyon yaptık. En büyüğün 86, en küçüğün 1.5 yaşında olduğu 25 kişilik çok neşeli, bol sohbetli bir geceydi. Çisem ve Ardan adeta birlikte büyüdüler.

Ve günümüzde bu ritüelin işlevini kaybettiğini düşünen ben, içinde samimiyet olunca her şeyin güzel ve gerçek olduğuna ikna oldum. “Kahveniz nasıl olsun?” diye sorunca Ardan’ın annesinin “Benimki sade, Ardan’ınki tuzlu” demesine bayıldım mesela. Çisem’in kokoş köpeği Şila’nın yüzükler takılırken sevinçten havlamasına da...

***

BAZI insanlar stiliyle doğar. Ne yapsalar, ne giyseler onlarda farklı durur, baktırır, özendirir. Çisem (Öznur) de öyledir. Herkesin taktığı bir eşarbı öyle bağlar ki, bambaşka bir şeye dönüşür o eşarp mesela. Ya da düz bir tişörtü orasından burasından keser ve özgün bir kıyafete çevirebilir. Üniversiteyi bitirdikten sonra Cosmopolitan’da muhabirlik ve moda editörlüğü yapmaya başladı. Müthiş sayfalar hazırladı dergiye. Sonra kendi işini yapmaya karar verdi ve İzmir’e dönerek şehrin ilk kıyafet kiralama mağazasını açtı. İstanbul’da birkaç tane var ancak İzmir’de yoktu davetler için elbise kiralama...

 

Dress 4 Event işte böyle doğdu. Şimdi Alsancak’taki şık mağazalarında kendisi gibi zevkli kardeşi Sanem’le birlikte dünyanın çok farklı noktalarından designer’lar bulup özel koleksiyonlar getiriyorlar ve birbirinden güzel elbiseler kiralıyorlar.