Canlı yayında inanılmaz olay Suriyeli muhalif röportajı bitirip çatışmaya gitti, tüm Türkiye seyretti

CNN Türk’te canlı yayına çıkan muhalifler, “Arkadaş çatışmaya gidecek zamanınızı almayacağız inşallah” dedi. CNN Türk muhabiri ise, “Tamam biz de zamanınızı almayalım” diyerek muhalifleri çatışmaya uğurladı.

CNN Türk Şanlıurfa’nın Akçakale sınırında Suriye ordusuyla çatışan iki muhalifi ekrana çıkarttı. Canlı yayında konuşan muhalifler röportajdan sonra çatışmaya gideceklerini söylediler. CNN Türk muhabiri de "zamanınızı almayalım, teşekkür ederiz" diyerek "konuklarını" yolcu etti.

"Arkadaş çatışmaya gidecek zamanınızı almayalım"
Bölgeye giden CNN Türk muhabirine konuşan iki muhalif sınır kapısının ne kadar önemli olduğunu, ellerinde “normal” silah bulunduğunu ve "Allahın izniyle" Suriye ordusu tanklarının giremeyeceğini anlattılar. Canlı yayında yapılan röportajda muhaliflerden biri, “Şimdi 10 dakika sonra arkadaşı ben göndereceğim, çatışmaya gidecek o yüzden zamanınızı da almayacağız inşallah” dedi.

CNN Türk muhabiri muhalifleri çatışmaya uğurladı
Bu sözler üzerine CNN Türk muhabiri ise, “Peki, tamam, biz de zamanınızı almayalım. Konuklarımıza teşekkür ediyoruz” diyerek muhalifleri çatışmaya uğurladı ardından stüdyoya dönerek, "Akçakale'deki son durum özetle yaşananlar bunlar" dedi.

CNN Türk muhabiriyle muhalifler arasında yaşanan ve yoruma yer bırakmayan diyalog şu şekilde:

(soL - Haber Merkezi)