Ali Ağaoğlu Hürriyet'ten 'köşe' satın aldı

Askeri kışlaları isteyen Ali Ağaoğlu, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a yanıt vermek için Hürriyet'ten "köşe yazısı" görünümlü sayfa satın aldı.

İnşaat patronu Ali Ağaoğlu, Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'a gazeteden sayfa satın alarak yanıt verdi.

Cumhuriyet'in haberine göre, darbe girişiminin ardından şehir içindeki askeri kışlaların taşınacağı açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından İstanbul Levent'teki askeri alanın kendisine verilmesini isteyerek, karşılığında da yaşamını yitirenlerin ailelerine bir ev verme vaadinde bulunan Ali Ağaoğlu tepkilerin odağı olmuştu.

Ağaoğlu'na tepki gösteren isimlerden biri de Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan'dı. Hakan dünkü köşe yazısında Ağaoğlu'nun kendisine gönderdiği bir mektubu yayımlayarak, "Ne zaman bir yeşil alan imkanı doğsa, oraya bir beton kondurmak zorunda mısın be hey Ali Ağaoğlu" demişti.

'KÖŞE YAZISI' İLANI

Ağaoğlu'nun Ahmet Hakan'ın bu sözlerine yanıtı ise bugüne kadar görülmemiş bir şekilde oldu. Ağaoğlu, Hürriyet gazetesine tam sayfa ilan verdi, kendi fotoğrafını tıpkı Hürriyet gazetesindeki köşe yazılarına uygun şekilde ilana yerleştirdi ve Ahmet Hakan'a gönderdiği mektubun tamamını yayınlattı.

Ahmet Hakan'a yönelik, "Anlaşılıyor ki yine sosyal medyadaki feraset yoksunlarının gazına gelip aynı kervana sen de katılmışsın" diyen Ali Ağaoğlu, arazi talebinin derbe girişiminde hayatını kaybedenlerin aileleri için istediğini iddia etti. 

Ağaoğlu'nun ilanı şu şekilde: