Akit'ten Erdoğan'lı 'savaş' klibi: Sultan'a imdat eyle ya Rabbi

Yandaş medya Akit'e bağlı olan "Akit TV"de Erdoğan'ın "cezaevine girmesine neden olduğu" iddia edilen şiire çekilen klip "izlenme rekoru kırıyor" başlığıyla yayınlandı. Klipte TSK'nın operasyon görüntüleri ve Erdoğan'ın fotoğrafları yer aldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın cezaevine girmesine neden olduğu iddia edilen Ziya Gökalp'in "Asker Duası" adlı şiiri AKP'li şarkıcı Eşref Ziya Terzi tarafından bestelenerek askerlerin ve Erdoğan'ın fotoğraflarının olduğu bir propaganda klibine dönüştürüldü.

Akit tarafından "Akit TV'de yayınlanan "Asker Duası" izlenme rekoru kırıyor" başlığıyla paylaşılan ve savaş çığırtkanlığının yapıldığı klipte, Erdoğan'ın yanı sıra, Hakan Fidan ve Ahmet Davutoğlu'nun da görüntüleri dönüyor.

TSK operasyonlarının sıklaştığı bir dönemde, AKP'ye yakınlığıyla bilinen gerici Akit'e ait televizyonda yayımlanması ise yandaş medyanın savaş çığırtkanlığında geldiği noktayı gösteriyor

Akit TV'de yayınlanan Erdoğan'lı propaganda klibinin haberinde "Söylediği ezgilerle özellikle imam hatiplilerin gönlünde yıllardır taht kuran sanatçı Eşref Ziya Terzi'nin, Erdoğan'ı ve Mehmetçiğimizi anlattığı "Asker Duası" isimli eseri gündeme paralel olarak Akit TV'de yayınlanmaya başladı ve izlenme rekorları kırdı" ifadeleri kullanılırken klibin askerlere "motivasyon" ve "moral" kaynağı olduğu iddia edildi.

Erdoğan propagandası yapılan klip şu şekilde: