Akit yazarı: Aydın Doğan kendisini gündemden çıkartıp Ahmet Hakan'ı gündeme sokmaya çalışıyor

Akit Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Hasan Karakaya katıldığı bşr televiyoz programında "Ahmet Hakan'a saldırıyla ilgili Aydın Doğan kendisini gündemden çıkartıp Ahmet Hakan'ı yeniden gündeme sokmak için bugün Hürriyet'te CNN'de sürekli Ahmet Hakan haberleri yapıyor." dedi.

Yandaş gazete Akit'in genel yayın koordinatörü Hasan Karakaya, A Haber'de katıldığı bir programda CNN Türk ve Hürriyet'te çıkan "Ahmet Hakan" haberlerinin, Aydın Doğan'ın "gündemden çıkarılma" çabası olduğunu öne sürdü.

Karakaya, Erdoğan'a "açık mektup" gönderen Aydın Doğan'ın çok zor duruma düştüğünü iddia ettiği konuşmasında "Bunlar sadece kendilerinin başına bir şey geldiğinde haber veriyorlar." ifadelerini kullandı.

Karakaya'nın açıklamaları şu şekilde:

Kendi gazetelerine saldırılınca, o gün 10-15 tane can gitmişti ama Hürriyet kırılan camı daha önemli gördü. Burada bir çifte standart var ikiyüzlülük var. Son günlerde Hürriyet kamuoyuna sürekli yazılar yazıyor. Aydın Doğan, Tayyip Erdoğan'a cevap verdikçe batıyor. Çok zor durumda kaldı. Ahmet Hakan'a saldırıyla ilgili Aydın Doğan kendisini gündemden çıkartıp Ahmet Hakan'ı yeniden gündeme sokmak için bugün Hürriyet'te CNN'de sürekli Ahmet Hakan haberleri yapıyor. Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum...