Akit sosyal medya kullanıcılarını hedef gösterdi

Yandaş gazete Akit, internet sitesinden sosyal medya kullanıcılarının isimlerini açıkça vererek hedef gösteriyor.

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Akit, internet sitesinden sosyal medya kullanıcıları hedef olarak göstermeye devam ediyor.

Anasayfa manşetinde iki farklı haberde, iki sosyal medya kullanıcısının isimlerini açık açık veren Akit, Silvan'daki sokağa çıkma yasağının ardından sosyal medyadan durum paylaşımı yapan bir kullanıcıyı "Devlet memurundan devlete ihanet" şeklindeki haberle hedef gösterdi. Akit, Facebook'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında paylaşım yapan bir kullanıcı için de "Erdoğan hakkında skandal paylaşım!" başlığını kullandı.

Akit tarafından, sosyal medya kullanıcısının ismi gizlenmeden yapılan birinci haberde "... isimli bir Facebook kullanıcısı, 'Devlet Silvan’da katliam yapıyor' iddiasında bulundu. Paylaşımda kullanıcının bir devlet memuru olduğu görülüyor." şeklinde ifadeler kullanıldı. Haberin içeriğinde "yetkilileri" göreve çağıran Akit, ismini gizlemediği sosyal medya kullanıcısını "Konuyla ilgili, '...' isimli kullanıcı hakkında ne işlem yapılacağı merak konusu oldu." sözleriyle hedef gösterdi.

İkinci haberde ise, bir sosyal medya kullanıcısının Erdoğan'la ilgili paylaşımında kullandığı ifadeleri, kullanıcının ismini gizlemeden yayınladı. Akit, "Erdoğan hakkında skandal paylaşım!" başlıklı haberinde "'...' isimli bir sosyal medya kullanıcısının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı skandal paylaşım sosyal medyada büyük tepki çekti." sözlerine yer verdi.