Hakkari Valisi Cerrah'ı aratmadı!

Hakkari Valisi Türker, özel harekat polisinin dipçikle dövdüğü ve yoğun bakımda kalan Seyfullah Turan'ı ziyaret etti, mağdur aileye "çocuğunuza sahip çıkın" dedi.

soL (HABER MERKEZİ) Etiler'de Garipoğlu ailesinin adının karıştığı Münevver Karabulut cinayetinde, acılı aileye "kızlarını takip etselermiş" diyen İstanbul Emniyet Müdürü Celallettin Cerrah'ın ardından Hakkari Valisi Muammer Türker, özel harekat polisinin dipçikle dövdüğü Seyfullah Turan'ın ailesine "çocuğunuza sahip çıkın" dedi.

Hakkari'de 23 Nisan 2009'da çıkan olaylarda polis tarafından silah dipçiğiyle başından yaralanan ve 6 gün Van'daki hastanede tedavi gören 15 yaşındaki Seyfullah Turan, taburcu olup evine döndükten sonra Hakkari Valisi Muammer Türker ve Hakkari Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak tarafından ziyaret edildi.

Turan'ın ailesine "geçmiş olsun" diyen Türker, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni etti. Türker "Bazen bu tür toplumsal olaylarda kurunun yanında yaş da yanıyor" diyerek skandala imza atarken, konuşmasının devamında aileye bu tür olayların yaşanması istenmiyorsa çocuklarına sahip çıkmaları gerektiğine dair öğüt verdi.

Türker, açığa alınan özel harekat polisi ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.