"Lige verilen aradan faydalanmak"

"Lige verilen aradan faydalanmak" takımlarımızın, hele de işler kötü gidiyorsa, sıkça kullandıkları bir deyiş. Bizlerin de, futbol seyircileri olarak, lige verilen arayı iyi değerlendirme adına bazı önerilerimiz olacak.

Bir kere, bu sevdiğimiz oyunun kumarbazların eline düşürülmesi meselesi iyice bir değerlendirilmeli. Kumar hile ve şikesiz düşünülemez, eğer bir oyunu kumara açmışsanız hilenin kaçarı yoktur.

Bu yarı ne de çok emek hırsızı türedi farkındaysanız hak etmediğini almak isteği ne kadar yaygın bir anlayışa dönüştü. Toplumsal çürümenin bir boyutu da bu değil mi?

Değerlendirmeler hep olumsuza gidiyor korkarım ki yakında adaletli bir oyundan bahsetmek büsbütün imkansız olacak.

Lig arasını iyi değerlendireceğinin sinyallerini veren bir takım var ki, hazır aradayken kafamızı kaldırıp bu takıma yakından bakmalıyız. Uzun yıllardır takım olduklarını yeni hatırladılar yıllardır savunmalarının gediklerinden onlarca gol yediler kimileri artık dönemleri geçti dedi, ama…

İşçi takımından bahsediyorum. Savunma çizgisini nihayet aşan grev organizasyonu ve tekel atağı yenilerinin kapıda olduğunun habercisi. Lige verilen arayı iyi değerlendirip eylemlerine destek olmak borcumuzdur. “Tekelciler” bize emperyalistlerin ve işbirlikçisi AKP’nin yalnızlaştığını, kalelerine çuvalla gol atabileceğimizi gösterdi. Baskıya devam emekciler “averajı’ düzeltme zamanı…

Yeniden kazanabileceğimizi gösteren işçilere…

Bize verdikleri kardeşlik dersine borcumuz var Türkü Kürdü Arabıyla Türkiye işçi sınıfına bin selam…
soL (M.U.)