Beyoğlu Kumpanya'dan yeni gösteri

Beyoğlu Kumpanya, Gezi Direnişi'nin ardından eski ve yeni şarkılarını derlediği yeni bir sahne gösterisiyle İstanbul Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak.

(soL - Haber Merkezi) Beyoğlu Kumpanya, Gezi Direnişi'nin ardından eski ve yeni şarkılarından derlediği bir sahne gösterisiyle İstanbul Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde sahneye çıkacak.

Gösteri 16 Kasım Cumartesi günü saat 20:30’da NHKM Ruhi Su Salonu’nda olacak.

Beyoğlu Kumpanya’nın gösteriye ilişkin duyurusu şu şekilde:

“2007 yılından itibaren sokak tiyatroları ve politik kabarelerle sanat hayatına başlayan Beyoğlu Kumpanya, sezona eski ve yeni şarkılarını derlediği yeni bir sahne gösterisiyle giriyor; Gezi Direnişi ile başlayan devrimci sürecin karşısında saygıyla duruyor ve bu süreci tetikleyen toplumsal sorunları mercek altına alıyor.

Yaşamın içinden kareler ile derlediği bu gösterisinde; bitmek tükenmek bilmeyen savaşlar, evlerine hapsedilmiş kadınlar, tersanelerde öldürülen işçiler, televizyona hapsedilmiş yaşamlar, intiharı seçmek zorunda kalan bedenler ve kahramanlık masalları altında uyutulan aileler üzerine eğiliyor ve mücadeleyi bugünlere taşıyan toplumsal olaylar üzerine hepimizin hafızasını tazeleme denemesine girişiyor.

İyi Seyirler...”