Samsunlu kuyrukta ikiye 'katlandı'

AKP Samsun Milletvekili Mustafa Demir, Samsun'un, Türkiye'nin iki katından fazla geliştiğini söyledi. Aynı saatlerde Samsunlu yüzlerce yoksul, dağıtılan yardımı alabilmek için yağmur altında bekleşiyordu.

soL (Samsun) AKP Samsun Milletvekili Mustafa Demir, seçim bölgesine yaptığı ziyarette, Türkiye ve Samsun'daki gelişmeleri değerlendi. Demir, yaptığı değerlendirmelerde, Samsun'un "gelişimine" örnekler verirken, yüzlerce Samsunlu, dağıtılan yardım paralarını alabilmek için saatlerdir yağmur altında kuyrukta bekliyordu.

"Gelişme ikiye katlanıyor"
Merkez Gökçepınar köyünde katıldığı iftar programında vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Demir, "AKP'nin kurucu il başkanı ve olaylara vakıf biri olarak söylüyorum, ülkemizde her alanda kat edilen mesafelerle çok büyük dönüşümler yaşıyoruz. Bu dönüşümlerden de ilimiz en büyük payı almıştır. Öyle ki, Samsun'daki gelişmeler, Türkiye ortalamasının iki katı daha fazla" dedi.

Halk, çileye katlanıyor
Türkiye'nin iki katından fazla "gelişen" Samsun'da, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yararlanan yeşil kart sahibi 5 bin fakir vatandaşa dağıtılan 100 YTL'lik yardımları almak için saatlerce kuyrukta bekleyenler, bir de sağanak yağmur altındaydı. Vatandaşlar, sırılsıklam olmalarına rağmen 100 YTL' yi alabilmek uğruna kuyruktan çıkamadı.