Arınç'a Urfa'da protesto

Yerel seçim çalışmaları için Urfa'ya gelen Bülent Arınç, sorunlarını anlatmasına izin verilmeyen seyyar satıcılar tarafından protesto edildi.

soL (HABER MERKEZİ) Yerel Seçim çalışmaları için Şanlıurfa'ya gelen TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, AKP'nin Şanlıurfa Belediye Başkan adayı Mehmet Oymak, Urfa milletvekilleri ve partililerle kenti gezdi. Arınç'ın gezisini gören seyyar satıcılar ise sorunlarını anlatmak için Arınç ile görüşmek istediler ancak taleplerine yanıt alamadılar.

Arınç ve beraberindeki heyetin uzaklaştığını gören satıcılardan bazıları bağırarak hükümeti protesto ettiler. Bir satıcı "böyle soytarı bir hükümet görmedik. Yerin dibine girsinler, işleri bitince kimse yüzümüze bakmıyor" diye bağırırken Arınç'ın beraberindeki partililer müdahale etti.

Daha sonra partililerle birlikte Gönüllü Kuruluşlar Aşevi'ni ziyaret eden Arınç burada yemek yedi. Bu sırada yemek kuyruğunda bekleyen yüzlerce vatandaşların bazılarının yüzlerini gizledikleri gözlemlendi. Arınç ve beraberindekiler yemeğin ardından bekleyenleri selamlayıp aşevinden ayrıldı.