Ankara'da ev basıp 4 kadına tecavüz ettiler

Ankara'da silahlı 4 kişi, bir güzellik salonunu basıp gasp ettikleri çalışanlara tecavüz girişiminde bulundu. Yardım çığlıkları üzerine kaçan saldırganlar daha sonra gittikleri bir evde tecavüz ettikleri 4 kadını kaçırdı.

Sıhhiye’deki bir güzellik salonunu basan Türk vatandaşı M.A. ve B.B ile Gürcü G.B. ve Suriye uyruklu N.E., 2 erkek çalışanı silah ve bıçakla rehin alıp salonun işletmecisini de etkisiz hale getirdiler.

Hürriyet'ten Fevzi Kızılkoyun'un haberine göre, kendilerine karşı koyan bir çalışanı bacağından bıçaklayarak yaralayan şüpheliler, ardından bir kadın çalışana tecavüz girişiminde bulundular. Kadının yardım çığlıkları üzerine şüpheliler, salonda bulunan 6 telefonu ve 1 adet laptopu alarak kaçtılar.

Şüpheliler, daha sonra Kızılay Marmara Sokakta bulunan ve randevuevi olarak kullanıldığı iddia edilen bir evi bastılar. Evde bulunan M.E, K.A, E.A ve K.D adlı kadınları silah ve bıçakla tehdit ederek döven şüpheliler, 3 kadını da zorla yanlarına alarak Kazan ilçesine götürdüler ve geçmişte yağ üretimi yapan bir fabrikada tecavüz ettiler.

Şüpheliler, kadınları Kızılay’a getirip bıraktılar. Olayın polise yansıması üzerine polis, MOBESE kameralarından aracın plakasını tespit etti. Yakalanan şüphelilerin üzerlerinden 1 adet kuru sıkı tabanca ile 4 bıçak çıkan şüpheliler, tutuklandı.