Güne soL'dan bakın: 28 Mart 2024

Dünyada ve Türkiye’de bugün neler oldu? Neler konuşuldu? Günün önemli gelişmeleri ve soL’un özel içerikleri her akşam soL Haber'de.

Haber Merkezi

Lenin mezarında ters dönecek: DEM'deki İmamoğlu tartışmasına Lenin'i kattılar

Hizipler bile değil, sağcısı gericisi dahil özne ve partiler koalisyonu DEM'de CHP adayını destekleme tartışmasında İmamoğlu'cu kanat, kendini savunmak için Lenin'e başvurdu!

Akkuyu'da işçilerin sesini kısmak için interneti kestiler: TKP'li adaydan işçilere çağrı

Akkuyu NGS inşaatında işçilerin seslerinin duyulmasını engellemek için internet erişimi kesildi. TKP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı avukat Derya Demir tepki gösterdi.

Hamza Dağ'ın TKP mizanseni tutmadı: O kişi sanılan AKP'li milyonluk ihaleleri kapmış

Hamza Dağ’ın 'TKP’li genç AKP’ye oy verecek' reklamı TKP tarafından yalanlanırken, videodaki kişinin AKP İzmir Gençlik Kolları'nda yönetici olduğu iddia edildi. AKP'li ismin şirketi iddiayı yalanladı.

Akkuyu'da sular durulmuyor: TSM işçileri de iş bıraktı

Mersin'in Akkuyu ilçesinde devam eden Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında çalışan işçiler, bir aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle iş bırakmıştı. Bu sabah da TSM işçileri iş bıraktı.

‘Gökçek’in hayali olan projeleri Yavaş sürdürdü’ dedi, 31 Mart için çağrıda bulundu

TKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Ufuk Arikan, Gökçek sonrası ihaleler, gericilik, su sorunu, toplu ulaşım ve kent suçları başlığındaki sürekliliğe işaret etti.

'Emekliler simit satsın' diyen MHP'li vekilin şirketi devletten milyonlarca liralık ihale almış

'Her şeyi devletten bekleme, simit sat su sat' diyerek emekliye 'tavsiyede' bulunan ve sadece 3 kez Meclis'te kürsüye çıkan MHP'li Kaşlı’nın kamudan milyonlarca liralık ihale aldığı ortaya çıktı.

'Para sayma' soruşturması: Belediye başkanı '50 bin TL bağış yaptım' dedi

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ifadesinde CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının alınması için başlatılan ‘Bir tuğla da sen koy’ isimli kampanya kapsamında 50 bin TL bağış yaptığını söyledi.

AKP’li adaydan 'Diyarbakır’ı şantiyeye çevirme' vaadi: Sur örneği uzak değil

AKP Diyarbakır Büyükşehir adayı, Diyarbakır’ı şantiyeye çevirme vaadinde bulundu. Bu vaat, akıllara, Sur’da "Hendek Savaşları"ndan sonra başlayan büyük yıkımı getirdi.

Ticaret Bakanı'nın İsrail yalanı: İhracatın düştüğü yok, veriler ortada

Ticaret Bakanı, İsrail'le ticaretin Gazze'ye başlatılan saldırıdan bu yana azaldığını iddia etse de veriler aksini gösteriyor. Şirketler başta çimento, demir-çelik olmak üzere ticareti sürdürüyor.