AKP'li belediye başkanından patronlara tehdit: 'Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz'

AKP Balıkesir Büyükşehir Belediyesi adayı Yılmaz, patron ve esnaflarla bir araya geldiği iftar yemeğinde "Kurt kışı unutur ama yediği ayazı unutmaz" dedi, destek vermeyenlerle hesaplaşacağını söyledi.

Haber Merkezi

AKP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Yücel Yılmaz, Balıkesir Sebze Meyveciler Odası ile Balıkesir Tuhafiyeciler Odası üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen iftar programında konuştu.

Patronlar ve esnaflarla bir araya geldiği buluşma kapsamında kendisine oy isteyen Yılmaz'ın tehdit içerikli konuşması dikkat çekti.

Yılmaz, "Bize destek sözü vermeyen, bizle beraber bu kadar ilişkimize rağmen arkamızdan iş çevirenlerle de şehrin bir hesabı olacaktır" dedi.

'Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz'

"Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz" diyerek tehditler savuran Yılmaz'ın ifadeleri şöyle:

“Bir şekilde Balıkesir’i yönetmeye devam edeceğiz ama hani ‘kurt bu kışı atlatır da yediği ayazı unutmaz’ diyorlar ya, iş adamlarına sesleniyorum. Duyuyorum ki, ‘Yücel Yılmaz bu işi çok iyi öğrendi, şehri çok iyi yönetiyor, işçilere çok yüksek maaş yaptı, şehrinde herkes tarafından seviliyor. Önünü kesmezsek şöyle olur, böyle olur.’ Ben bunları duyuyorum ama cuma gününe kadar tavırlarını değiştirmezlerse sandık pazar günü önümüze gelecek. Ondan sonra da hani kurt kışı atlatır yediği ayazı unutmaz derler ya. Bize destek sözü vermeyen, bizle beraber bu kadar ilişkimize rağmen arkamızdan iş çevirenlerle de şehrin bir hesabı olacaktır.”