AKP'li adaydan AKP'li belediyeye 'para karşılığı iş' uyarısı

Diyarbakır’da AKP'li aday Bedirhan Akyol, AKP'li Bağlar Belediyesi'nin son aylarda para karşılığı işe alımlar yaptığını söyledi ve "kazanırsak bu yola başvuranları çıkaracağız" dedi.

Haber Merkezi

Diyarbakır’da AKP'nin Bağlar Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol, AKP'li Bağlar Belediyesi'nde son aylarda para karşılığı işe alınanlar olduğunu söyledi.

Cega Medya'nın haberine göre rüşvet ve yolsuzluk olayları ile sürekli gündeme gelen AKP'li Bağlar Belediyesi ile ilgili iddialar, AKP'li Belediye Başkan adayı Bedirhan Akyol’un da gündeminde yer aldı. 

Akyol, seçimlere kısa bir süre kala Bağlar Belediyesi'ne para ve başka bir menfaat karşılığı insanların işe alındığına dair duyumlar aldıklarını belirterek, "Belediye başkanlığını kazanmamız halinde son 6 ay içinde bu şekilde işe alınanlar işten çıkarılacaktır. Yerlerine daha mağdur ve hak edenler işe alınacaktır" dedi. 

Bedirhan Akyol, sözlerine "Sakın bu tür yollara başvurmasınlar. Bu yola başvuranları tespit edip işten çıkaracağız. İşe gerçek anlamda ihtiyaç duyanları alacağız" diye devam etti.